вторник, 27 декабря 2011 г.

Що відбувається в ліжку?


Текст: Олесь Барліг

...Ти просив написати еротичне оповідання про нас. Аби ти міг читаючи його мастурбувати і уявляти нас удвох. Мені трохи лячно. Я намагаюся відмовитися, втекти від цього. У мене в творах ніколи ні з ким не було сексуальних сцен. Мені видається дурним і зайвим описувати фізіологію кохання. Нікого не здивуєш найвіртуознішим зображенням злягань. Всі й так знають, що відбувається в ліжку. Якщо ж хтось хоче попестити себе за подібним чтивом, то в той час, коли кораблі борознять простори Всесвіту м’яти гуся за книжкою – варварський анахронізм. Ти ж говориш, що якщо я письменник, то можу написати будь-що. Це не чесно!..

І ось я старанно готуюся до цього. Найбільша складність в тому, що я ніколи не бачив тебе голяка. Лише голим по пояс й один раз ти переслав мені фото свого довгого обрізаного прутня. Прошу тебе сфотографувати свій зад. Бо списувати тіло коханого зі своєї уяви і фантазії – кощунство. Й вже в обід я маю маленьку світлину 200х217 прекрасної дупи, що визирає з-під спущених синіх спортивних штанів. Сідниці стиснуті (задля сильнішого ефекту?). Навколо їхнього супліддя – рідке рудувато-русяве волоссячко. Від одного тільки погляду на ці розкоші мій молодший товариш починає ворушитися. Як ремарка до фото – тобі незручно було фотографувати себе самому – весь час виходило не те, що хотілося – ти попросив друга засвідчити свій зад у цифрі.
Тепер я маю все для того, щоб розпочати перший рядок. Боже, як же ж це робиться? Чи я читав щось коли-небудь путнє з еротичної прози? Має ж бути якась передісторія? Я от люблю порнофільми з передісторією. Коли є якийсь вибагливий сюжет, фабула… Ось і ми. Як ми могли перестрітися? Після смерті? Я вже писав про це? Уві сні? І це теж було… Гаразд, це тупо моя сексуальна фантазія. Я приходжу додому втомлений після роботи. Вдома нікого немає – всі кудись розбіглися. Я вечерею і сідаю у крісло. Заплющую очі. Запускаю руку в труси. Намацую свій член. Відчуваю, як він набухає у руці. Ніби моя рука – це жіноча матка, а він – зародок, що стрімко перетворюється на рухливий і непосидючий плід восмимісячної витримки.

В темряві я промальовую нас. Я бачу спальню в бежевих тонах. Світильник на тумбочці. Причинені портьєри. На підвіконні тоненькими, трохи присохлими на кінцях щупальцями визирають якісь квіти. Ти наполегливий. Ти хочеш негайно й тобі не обов’язково потрібне ліжко, але мені таки вдається штовхнути тебе на нього. Ти розриваєш на мені одяг – футболку, труси. Ти робиш це необережно й мені трохи боляче. Тобі подобається, коли мені боляче, це збуджує тебе. Чомусь ти вирішив, що я створений для того, аби підкорюватися і страждати від фізичного болю. Яка дурня! Все життя був садистом й ніколи не міг розрахувати в цьому своєї сили. Ти кусаєш мене. Здається зараз відкусиш сосок.

- Блядь, обережніше, а то зараз зуби виб’ю.
Ти не слухаєш і продовжуєш, але робиш це набагато чуйніше. Проте укуси швидко набридають тобі і ти переходиш до засосів. Спершу я не міг збагнути, звідки у тридцятичотирьохрічного дядьки це нестерпне бажання робити величезні засоси. Потім ти пояснив, що хочеш, аби всі бачили кому я належу. Я що – худоба яку треба таврувати? Думав, для таких речей купують золоті прикраси з ініціалами…
Я беру твій розпечений член до рота. Намагаюся захопити якомога більше його довжини. Тебе це затьмарює і ти починаєш заштовхувати свого прутня все глибше. Блін, чувак, ти хочеш, щоб я подавився твоїм майном? Здається до тебе доходить, що варто збавити темп і ти цілком віддаєшся моїм ритмічним рухам головою. Я люблю робити міньєт, хоча, мабуть, виконую це не надто вправно і завжди заздрю віртуозам цієї справи. Мене заворожує відчуття фалосу в роті. Його об’єм, вага, твердість. Ніби мій рот станок і в нього входить деталь яку я маю – мушу опрацювати. Але від недостатнього досвіду в мене швидко втомлюється шия і вийнявши твого прутня я просто вилизую його вуздечку і голівку. Смакую спермоцид перемішаний з моєю слиною. Ти гладиш своїм членом мене по обличчю. Лягаєш згори…
О, який же ж ти голодний. Твої пальці зараз просто розірвуть мене. Тобі треба було стати масажистом, а не піаністом – бо одне дотичне до іншого. Ти хочеш схопити мене за волосся, але тобі не вдається – ніяк не звикнеш до моєї короткої зачіски. Тоді береш мене зашию, ніби прикриваєш долонею синці, що вже визрівають на горлі. Втискаєш мене у ліжко. Гладиш пальцями мій анальний отвір. Твоя давня мрія взяти мене усією п’ятірнею. Варто припиняти цю гру в одноосібного альфа-самця. Мій вихід. Я хапаю тебе за сідниці, трохи розсуваю їх і починаю облизувати твою шию. Ти пручаєшся, бо знаєш до чого я хилю. Але тікати нікуди і я не відступлю. Мій язик спершу виборює собі не більше п’яти сантиметрів на твоїй шиї, але секунда за секундою він освоює все нові території. І ось я вже вилизує тебе від наплічної кістки до мочки вуха. Ти вже не пручаєшся – лишень злегка ричиш виказуючи незадоволення перед тим, що таки доведеться здаватися.

- Ні, - говориш ти.
- Спершу я тебе…
Продовжуючи вилизувати шию я масирую твої соски, тебе це збуджує. Я так хочу скласти руки на твоєму попереку й відчувати як твій член притикається до мого. Відчувати його розпечене тепло. Але мені не варто зупинятися.
- Ми так не домовлялися.
- Все буде як ти хочеш, але потім…
Я завжди входжу в тебе так аби бачити твоє обличчя. Це найцінніша. Найкоштовніша мить – перші кілька секунд, коли мій прутень зслизає в тебе. Твої замружені очі. Брова-шкапівня. Відкриті губи у беззвучному «О». Спершу ти напружений. Ніби все твоє тіло прислухається до мого стриженя, що ворушиться в ньому. Аж ось увесь відкриваєшся моєму бажанню злитися з тобою. Перетворитися на біомасу з м’язів і кінцівок, що судомно здригаються в оргазмічному пульсі. Мене засмучує те, що ти кінчає раніше, та я не виказую цього. Виходжу з тебе і встаю з ліжка. Спираюся долонями об матрац. Розставлю ноги. Чекаю поки ти змастиш мене дитячою олією. Тепер твій час показати хто в домі господар.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...